.
News Image

Discussies in Altijd Prijs

Wat doe je wanneer je de lotto wint?
De lotto winnen spreekt bij veel mensen tot de verbeelding want 653.342 kijkers (live +5) keken naar de eerste aflevering van Altijd Prijs, goed voor een marktaandeel van 29.5% (VVA 18-54). De wekelijkse herhaling op zaterdag werd bekeken door 251.046 (live+2) kijkers extra.

Aflevering 2
Wanneer de zes miljoen euro op de rekening is gestort, dringt de realiteit pas echt door bij de Desmets. De getalletjes op het uittreksel doen hen duizelen. Rudy vreest dat zijn geld niet veilig is bij de bank en wil een kluis. Sandra vindt dat een absurd idee. Wat moeten de buren niet denken? Zij wil liever een wereldreis.

Het conflict escaleert en psycholoog Carl mag zijn eerste sessie geven. Met averechts effect: Rudy laat stiekem toch een verborgen kluis installeren. En Sandra besluit wat spullen te kopen voor zichzelf. Wanneer ze dit van elkaar ontdekken, escaleert de ruzie. Een tweede sessie met Carl en Sandra mondt zelfs bijna uit in een handgemeen, wanneer Rudy hen in een verdachte positie aantreft.

Carl leer de familie Desmet beter kennen en ontmoet zo ook Evi, de zus van Sandra, voor de eerste keer. Hij staat perplex en komt maar moeilijk uit zijn woorden. Maar de aantrekkingskracht is niet meteen wederzijds.

Zoon Jasper heeft groot nieuws: hij is geslaagd voor zijn toelatingsexamen Musical. Dat is niet naar de zin van Rudy want hij ziet daarin geen toekomst voor zijn zoon. Hij zag hem liever advocaat of dokter worden. Maar uiteindelijk ziet hij in dat de liefde voor zijn zoon belangrijker is dan zijn studiekeuze en proberen de twee hun band te herstellen.

Altijd Prijs, woensdag 7 oktober om 20.35 op VTM.