.
Dirk Vancauwenberghe
vrijdag 28 oktober 2022

Dirk uit Hotel Romantiek: "Ik was niet groot genoeg voor haar"

Dus besloot Dirk voor een andere vrouw te gaan.

‘Hotel Romantiek’ is een erg hartverwarmend programma om te zien. Dat mensen op oudere leeftijd toch nog de liefde weten te vinden bij elkaar is erg mooi en zelfs schattig om te zien. Ook bij Claire en Dirk, die nu nog altijd samen zijn.

Dirk zat nochtans nog een tijdje met kandidaat Roosje in zijn hoofd. Maar haar familie gaf de doorslag dat hij niet voor haar geschikt was.

“Roosjes kinderen vroegen hoe groot ik was. Omdat zij zelf niet klein is, was zij duidelijk op zoek naar een grote man, maar ik ben niet groot. Als dat het criterium is om een relatie te beginnen… Toen had ik genoeg gehoord en ben ik 100% voor Claire gegaan”, bekent Dirk in Dag Allemaal.

De twee groeiden heel snel naar elkaar toe en Claire kon het amper geloven dat ze Dirk alweer miste vlak nadat ze thuis was.

“Dat kan niet dat ik nu alweer bij hem wil zijn!’, dacht ik toen. Dus ik ben in mijn auto gesprongen en ben naar Roeselare gereden. Twee uur rijden, maar ik wilde weten of dat gevoel echt was.” Iets wat Dirk heel goed begreep. “Die spelletjes, die camera’s: da’s geen realistische situatie, hé. Niemand kon garanderen dat wij in het echte leven ook bij elkaar zouden passen. Maar dat bleek dus wel het geval.”

Download onze app voor Android of iOS