.
Vanessa Chinitor en Dirk Bauters
woensdag 13 juli 2022

Dirk Bauters getroffen door hartproblemen

En dat heeft grote gevolgen.

Geen Gentse Feesten dit jaar voor Vanessa Chinitor en haar man Dirk Bauters. Jarenlang gaven ze op de feesten een grote show van 4 uur, maar na de shows van 2019 leek het hen dit jaar niet zo’n goed idee.

Tijdens één van de shows kreeg Dirk het moeilijk en werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn hart had eventjes geprotesteerd en dat was toch een teken voor Dirk dat hij het beter wat rustiger aan zou doen.

“Door de warmte had mijn hart te hard moeten pompen. Ze zijn in het ziekenhuis met een camera tot in m’n hart gegaan, maar uiteindelijk bleek het niks ernstigs te zijn. Het was wel een ervaring”, lacht Dirk in Dag Allemaal.

De aders van Dirk waren wat vernauwd, hoewel dat niet zo abnormaal is op zijn leeftijd. Het was ook gelukkig niet ernstig genoeg voor een stent

“Nu voel ik me weer oké, maar de Gentse Feesten dit jaar komen nog te vroeg. Ik heb ook nog maar pas corona gehad. Ik ben er nog altijd niet volledig van verlost en ben rap moe. Daarom beperken we onze optredens op bedrijfsfeesten, huwelijken en in restaurant nu tot 2 uur.”

Bio van Dirk Bauters en Vanessa Chinitor