.
News Image

Dinsdagavond In Normale Mensen

De Normale Mens in Marc Coucke, Kamagurka, Sven De Ridder en Sven De Leijer.
Het wordt vast een hilarische aflevering van ‘Normale Mensen’ op dinsdag 11 november. Adriaan Van den Hoof krijgt vier mannen over de vloer die strijden voor de titel Normale Mens: Marc Coucke, Kamagurka, Sven De Ridder en Sven De Leijer. En waarom moet Beny uit Kruibeke elk jaar naar Rome?

Het programma wordt elke week aangekondigd door een onbekende man of vrouw in het publiek. Op het eerste gezicht is er niets bijzonder aan deze persoon maar naarmate de avond vordert, geeft hij/zij via tips meer en meer prijs over zichzelf. Aan de vier bekende gasten om deze tips zo zorgvuldig mogelijk te noteren zodat ze aan het einde van de show het bijzondere verhaal achter deze persoon kunnen achterhalen.

Deze week is Peter uit Gent de Normale Mens van de Week.

Buiten hun werkuren doen mensen soms heel bijzondere dingen. Ze eten in groep rosbief, spelen de eerste wereldoorlog na, verzamelen onderbroeken of verkopen hun persoonlijke schatten op het internet. Maar sommige mensen, zoals Luc uit Lebbeke, oefenen naast hun gewone job een niet-alledaagse hobby uit. Kunnen onze vier bekende gasten achterhalen wat deze kwaliteitscontroleur buiten zijn uren doet?

Normale mensen staan soms voor eigenaardige wendingen in hun leven. Soms zijn het schijnbaar kleine gebeurtenissen die een fabelachtig verhaal opleveren. Deze week leren we Beny uit Kruibeke kennen. In 1991 krijgt de zaakvoerder van een bedrijf dat luchtontvochtingstoestellen verkoopt een vreemd telefoontje met een niet-alledaags verzoek. Kunnen onze gasten achterhalen waarom hij hierdoor elk jaar naar Rome moet?

Normale Mensen, dinsdag 11 november om 20.40 op één.

Download onze app voor iOS of Android