.
News Image

Dinsdag in 1000 Zonnen

Wat zit er dinsdag in 1000 Zonnen?


Deze week in 1000 zonnen blijft Saartje Vandendriessche enthousiast op zoek gaan naar oplossingen tegen vermoeidheid. Deze keer zoekt ze het op zee, door yoga te beoefenen op een surfplank.



Animatoren Liam en Feline bezorgen ondanks hun mentale beperking vele kinderen een fantastische zomer, Maureen Vanherberghen laat Brugge swingen op de klanken van Ai se eu te pego, en Chris Van den Abeele vertelt over de eerste dopingzondaars in de Tour de France.



In de rubriek De eerste keer zien we twee oude bekenden terug uit het programma Vind je lief. Kandidaten Els en Nabil krijgen de wel heel speciale uitdaging om een reuzenslang rond hun lijf te laten kronkelen.



Wordt vervolgd

Deze zomer spelen 150.000 kinderen op speelpleinen door heel het land, onder begeleiding van enthousiaste animatoren. 1000 zonnen volgt in de rubriek Wordt vervolgd de hele week de opleiding van twee heel speciale begeleiders. Liam en Feline hebben een mentale beperking. Dat weten ze zelf ook wel, maar toch willen ze andere kinderen een fijne tijd bezorgen.



In Sporting Siegfried bevindt Siegfried De Doncker zich deze week in Oosterse sferen. Hij maakt kennis met Sepak Takraw, een vorm van voet-volleybal uit Zuid-Oost-Azië waar je in elk geval lenige ledematen voor nodig hebt.



1000 Zonnen, dinsdag om 19.40 uur op Eén.