.
Dina Tersago
vrijdag 31 maart 2023

Dina Tersago: “Ze voelden zich benadeeld”

Maar wat is er nu echt gebeurd?

Het meest recente seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ zal Dina Tersago niet snel vergeten. Toen de bom op barsten stond op de boerderij van boer Raphaël moest Dina er vliegensvlug heen om de gemoederen te gaan bedaren.

En dat was nog niet zo makkelijk. Kandidaten Jolyn en Katrijn, die eerst erg verdrietig waren, waren heel erg kwaad en wilden de boerderij meteen verlaten.

“Ze voelden zich benadeeld. Onterecht volgens mij, maar het zat zo in hun hoofd en het lukte mij niet meer om hen op andere gedachten te brengen”, vertelt Dina in Dag Allemaal.

Zowel Jolyn als Katrijn gingen er van uit dat Raphaël zijn keuze al had gemaakt en dat zij geen eerlijke kans meer zouden krijgen. Dat Jasha op een avond bij Raphaël in de caravan zat, maakte het alleen maar erger.

“Jolyn zegt dat ze veertig minuten lang buiten stond, omdat ze het met haar eigen ogen wilde zien. Zij meent gezien te hebben dat er hevig geknuffeld werd en concludeerde daaruit dat het daar niet is bij gebleven. Veel kijkers vermoeden ook dat er wel degelijk iets is gebeurd, maar ik wil toch zeggen dat er niks meer is gebeurd dan wat knuffelen.”

Bio van Dina Tersago