.
Dina Tersago
vrijdag 7 april 2023

Dina Tersago: “Ze hebben zijn hart gebroken”

Hij moest ingrijpen

Liefde, het kan ongelooflijk mooi zijn, maar ook erg lastig. Dat weten boer Raphaël, Jasha, Jolyn en Katrijn uit ‘Boer Zkt Vrouw’ maar al te goed. Zij deden de bom ontploffen op de boerderij waarbij Jolyn en Katrijn het programma verlieten.

Aanleiding van de gebarsten bom is de babbel van Jasha en Raphaël zijn zijn caravan. Een heel onschuldige babbel die heel wat kwaad bloed zette bij Jolyn en Katrijn.

Raphaël wilde gewoon van Jasha horen of ze echt voor hem wilde gaan en wat daarop volgde was een babbel van zo’n veertig minuten. Eentje waarbij Katrijn al die tijd vol afgunst had zitten toekijken vanop zijn terras.

“Raphaël is een man van woorden, die alles wil doorpraten. Ik ben er zeker van dat hij ook Loyn en Katrijn de kans wilde geven voor een uitgebreide babbel met hem, maar dat is er nooit van gekomen. Jammer, want ze vonden hem oprecht leuk”, zegt Dina Tersago in Dag Allemaal.

Dina wilde graag de situatie nog rechttrekken maar er was teveel gebeurd om de boel nog te redden. Niet alleen de dames waren erg boos, ook voor de boer was de grens bereikt. “Ze hebben mijn hart gebroken”, klonk het na afloop.

Bio van Dina Tersago