.
Dina Tersago
maandag 3 april 2023

Dina Tersago vertelt wat er écht is gebeurd tussen Boer Raphaël en Jasha

Het is niet wat iedereen denkt

De bom op de boerderij van boer Raphaël ontplofte helemaal toen Jolyn Jasha en Raphaël hevig knuffelend betrapte in de caravan van de boer. Volgens haar en haar medekandidate Katrijn zou het daar niet bij gebleven zijn en zou er meer gebeurd zijn.

Dat kon presentatrice Dina Tersago maar moeilijk geloven en zij ging toch bij boer Raphaël horen wat er die bewuste avond in de caravan gebeurd is.

“Ik moest uiteraard weten wat er zich echt heeft afgespeeld in die caravan. Ik nam Raphaël en Jasha apart en zei: ‘Komaan mannekes, jullie moeten nu echt open kaart spelen, is er iets gebeurd of niet?’ zij verzekerden me met de hand op het hart, dat ze alleen maar hebben gepraat. En ik geloof hen”, zegt Dina in Dag Allemaal.

Kandidaten Jolyn en Katrijn waren niet alleen kwaad op boer Raphaël, maar ook op de Jasha. Ook zij werd het mikpunt van hun woeda.

“Jasha zat tussen twee vuren. Ze zei dat ze de nacht in haar eigen auto had doorgebracht, omdat ze niet durfde toe te geven dat ze de hele nacht bij Raphaël was. Ze was bang dat de andere twee verkeerde conclusies zouden trekken. Maar dat gebeurde nu dus ook.”

Bio van Dina Tersago