.
Dina Tersago
dinsdag 28 maart 2023

Dina Tersago: “Ik moest alles uit de kast halen”

Maar het was al te laat

Toen Dina Tersago op een ochtend telefoon kreeg van de opnameploeg van ‘Boer Zkt Vrouw’ met de vraag of ze onmiddellijk wou komen, wist Dina dat er iets aan de hand was. Dat de boel op ontploffen stond bij boer Raphaël, daarvan had ze geen benul.

“Tijdens de opnamen ben ik sowieso stand-by, maar het was op een woensdag, mijn vrije dag. Ik had net mijn zoontjes Isak en Thor afgezet op school. Blijkbaar wilden Jolyn en Katrijn ’s nachts al vertrekken, maar iemand kon hen toch overtuigen om te wachten tot ik ’s ochtends langskwam”, blikt Dina terug op die bewuste dag in Dag Allemaal.

De dames waren vastberaden om naar huis te gaan en de valiezen waren al gepakt toen Dina op de boerderij aankwam. “Ik voelde meteen dat het een zware dag zou worden. Gelukkig kon ik mama inschakelen om ’s namiddags op de kinderen te letten.”

Dina arriveerde geen seconde te vroeg op de boerderij, want ook Jasha wou ondertussen graag vertrekken. Boer Raphaël zou op die manier zonder vrouwen achterblijven.

“Ik moest alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat Raphaël daar niet zonder dames zou achterblijven en zijn avontuur bij ‘Boer Zkt Vrouw’ niet vroegtijdig voorbij zou zijn. En dat bleek uiteindelijk nog niet zo makkelijk te zijn.”

Bio van Dina Tersago