.
Dina Tersago
woensdag 5 januari 2022

Dina Tersago: “Ik liep de hele tijd op de tippen van m’n tenen”

Dina heeft 2 heftige jaren achter de rug.

Heel wat mama’s en papa’s zullen er zich in herkennen. De afgelopen twee jaar waren jaren van werken of constant met de kinderen bezig zijn. Corona zette iedereen noodgedwongen thuis en dat vroeg bij heel wat gezinnen de nodige aanpassing, ook bij presentatrice Dina Tersago. Zij vertelt in Het Nieuwsblad hoe ze de afgelopen twee jaar heeft ervaren.

“Ik vond de afgelopen twee jaar heel heftig: het was of werken, of thuis zijn met de kinderen. Ik heb mezelf soms echt wel weggecijferd. Dat is een groot gemis dat ik op de agenda moet zetten voor 2022: écht tijd maken voor mezelf.”

Tersago genoot van de tijd met haar kinderen, en ook van het werk. Al verliep niet alles zoals ze het graag zou hebben. “Zeker met die quarantaines had ik het gevoel dat ik mijn werk maar half kon doen, en ook maar een half goede moeder was. De ene dag bouwden we kampen in het bos en dacht ik: wat een zalige dag, dit moeten we vaker doen. De andere dag probeerde ik te werken en deden ze mekaar de duvel aan en dacht ik op het einde van de dag: dit overleef ik nooit!”

Maar Dina hield vol en deed het voor iedereen die ze graag heeft. “ Ik heb soms alleen maar gewerkt, of voor de kinderen gezorgd. Of gezorgd in het algemeen. Want we wonen in een kangoeroewoning, samen met mijn schoonouders. Dus het was ook in dat opzicht opletten: afstand houden, zorgen dat zij niet ziek worden … Heel de tijd op de tippen van je tenen lopen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Dina Tersago

Meer Over:

Dina Tersago