.
Dina Tersago
zondag 20 maart 2022

Dina Tersago: “Ik blijf na een opnamedag altijd hangen”

Ze draagt de boeren een warm hart toe

Ze was amper 25 toen ze het eerste seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ mocht presenteren. Ondertussen zijn we 18 jaar later en is Dina Tersago nog altijd de presentatrice van het populaire programma. De presentatrice heeft de afgelopen jaren al heel wat koeien gezien in haar leven en is niet snel meer onder de indruk. Ze zou het programma nog heel lang willen presenteren, maar beseft ook dat ze moet opletten.

“Ik wil echt niet veranderen in een vermoeid televisiegezicht dat van niets of niemand nog onder de indruk is. Dus haal ik de verwondering uit andere dingen. Zoals uit de stappentellers die koeien nu dragen, bijvoorbeeld. Let op, soms zijn die boeren aangenaam verrast dat ze niet meer alle aspecten van het vak aan mij moeten uitleggen”, lacht Dina in Het Nieuwsblad.

Dina heeft een groot hart voor de boeren die deelnemen aan het programma. Na de opnames van het programma springt ze nooit in haar auto richting huis. Ze blijft nog altijd even hangen. “Om de temperatuur te meten, zeker als er een lastige dag is geweest.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dina Tersago

Meer Over:

Dina Tersago