.
Dina Tersago als Libelle in The Masked Singer
donderdag 9 december 2021

Dina Tersago : “Ik ben blij dat ik het nog kan”

En ze mag het nog!

Presentatrices van boven de veertig, je ziet het niet meer zo vaak op televisie. De presentatrices die al wat ouder zijn worden vaak vervangen door jongere vrouwen en dat is niet altijd naar de zin van de 40+’ers. Dina Tersago is een uitzondering. Met haar 42 jaar is ze nog steeds één van de meest gevraagde presentatrices op VTM.

“Ik wil op dat vlak niks meer bewijzen, maar ik ben blij dat het kan. Ik probeer ook bewust een soort verwondering te houden. Alles aan te pakken alsof het voor de eerste keer is. Tv-kijkers willen af en toe verrast worden, en dat is bijvoorbeeld het moeilijke aan ‘Boer zkt vrouw’, hoe hou je dat fris”, lacht Dina in Het Nieuwsblad.

Dina begon haar carrière ooit als Miss België. Een periode waar ze wel eens graag aan terugdenkt en veel te danken heeft. “Ik heb in de kelder een hele doos, met mijn lint erin, en met foto’s. En ik heb een foto in mijn gsm waarvan ik dacht; het is twintig jaar geleden, misschien moet ik die eens op Instagram posten. Maar in huis niet, nee. Het zit bij iedereen ook al ver in het geheugen.”