.
Dina Tersago
zaterdag 14 mei 2022

Dina Tersago helpt misverstand uit de wereld

Dat is niet waar

Op zondagavond is Dina Tersago druk in de weer met enkele boeren uit Vlaanderen aan een goeie partner te helpen. Daar lijkt ze aardig in te lukken en de boeren groeien steeds naar hun uitverkorene toe. Zelf is Dina al een aantal jaren gelukkig met haar man en twee kinderen. Al moet ze toegeven dat ze nog altijd een zwak heeft voor wat mannelijk schoon.

Zo zou ze graag eens samen willen klussen met acteur Chris Hemsworth. “Wat een knappe man. En hij lijkt me ook erg sterk, wat altijd handig is als je aan het verbouwen bent. De acteur speelt ook Marvel-superheld Thor, en zo heet mijn jongste zoon. Die zou het heel cool vinden om hem te mogen ontmoeten”, vertelt Dina in Story.

Mochten Dina en Chris samen mogen klussen, dan heeft hij wel geluk, want met Dina heeft hij een altijd vrolijke dame naast zich. “Dat ik altijd goedgezind ben en nooit boos word, dat moet toch het grootste misverstand zijn die er bestaat over mij. Ik ga niet altijd vrolijk door het leven. Ik heb ook wel eens slechte dagen en er vallen ook wel eens woorden met de kinderen. Dan kan ik behoorlijk pittig uit de hoek komen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dina Tersago

Meer Over:

Dina Tersago