.
Dina Tersago
woensdag 18 mei 2022

Dina Tersago: “Dit is mijn derde kind”

Ze presenteert het programma al 18 jaar

Al sinds jaar en dag is er één gevestigde waarde bij het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw’; presentatrice Dina Tersago. Het programma loopt al sinds 2004 en lokt nog steeds heel wat kijkers naar de buis. In Primo vertelt de voormalige Miss België over de succesformule van dit concept.

“Ik voel me als een vis in het water op de boerderij. Het voelt als thuiskomen”, vertelt de 43-jarige presentatrice. Na achttien jaar presenteert Tersago het programma nog steeds met evenveel passie en overgave. “Het laatste wat ik zou willen, is presenteren op automatische piloot”, vertelt ze aan Primo.

Door de jaren heen is het boerenleven ook helemaal anders geworden. “Boeren zijn niet langer ‘mennekes’ met vuile laarzen aan, het zijn echte ondernemers geworden”, gaat Tersago verder. Daardoor staan jonge boeren ook anders tegenover de liefde.

Voor Dina zelf is liefde de reden om elke dag op te staan. “Om echt te kunnen genieten van vreugde, moet je iemand hebben om het mee te delen, toch?”, klinkt het vastberaden.

Dat liefde echter ook grillig kan zijn, ondervond Dina meermaals zelf aan de lijve. “Niets zo onvoorspelbaar als de ‘zwanendans’ van twee individuen”, besluit ze in Primo.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dina Tersago

Meer Over:

Dina Tersago