.
Dina Tersago
zondag 13 maart 2022

Dina Tersago: ‘De vonk slaat soms over’

Ze moeten erin blijven geloven

Als presentatrice van ‘Boer Zkt Vrouw’ zit Dina Tersago op de eerste rij om het allemaal van dichtbij mee te maken. Ze volgt nauwgezet de keuzes die de boeren maken en ziet het als eerste wanneer de vonk overspringt. Het lukt haar soms al eens om te voorspellen welke boeren en deelnemers een koppel zullen worden.

“Het lukt moeilijk, maar het is al gelukt. De vonk durft soms uit onverwachte hoek over te slaan. Door de jaren heen kan ik wel steeds beter lichaamstaal lezen. Sommige boeren denken met hun hoofd, maar hun hart zegt iets anders. Ik ben neutraal, maar als ik zie dat er twijfel is, durf ik wel ’s zeggen: ‘Laat je hart spreken”, luidt het bij Dina in Dag allemaal.

Wanneer Dina een leuke dag had bij de boeren, dan werkt dat ook op haar gemoed en voelt ze zich zelf ook een pak vrolijker. “Ik besef dan dat ik moet koesteren wat ik heb. Een relatie moet je sowieso af en toe aanwakkeren en ik tracht daar alert voor te zijn. Ik besef ook dat liefde iets universeel is, we gaan er allemaal naar op zoek. En ondanks de teleurstellingen moet je je durven smijten en er blijven in geloven.”

Download onze app voor Android of iOS