.
Wim Hubrechtsen, Dina Tersago
maandag 18 december 2023

Dina Tersago: “Dat zal nog niet voor meteen zijn”

Er is een beetje tijdsgebrek

Iedereen leert uit zijn fouten. Ook mensen die zelf gaan verbouwen, leren tijdens de eerste keer heel wat dingen bij. Het zijn allemaal zaken die ze de tweede keer helemaal anders zouden aanpakken.

Ook Dina Tersago en haar partner Wim hebben zich al aan verbouwingen gewaagd. Zij verbouwden hun huis zodat ze konden gaan samenwonen met de ouders van Wim. Ze hebben nu een heuse kangoeroewoning.

“Ik zou graag nog eens verbouwen, maar dat zal nog niet voor meteen zijn wegens tijdsgebrek. Bovendien moeten de kinderen dan ook wat ouder zijn. Nu, ik zie ons wel niet meteen verhuizen. We wonen ook in een kangoeroewoning met mijn schoonouders en we hebben het goed. Ik denk dan eerder aan een huis verbouwen om te verhuren of als investering”, zegt Dina Tersago in Story.

Nu ze al wat meer ervaring hebben met verbouwen zijn er toch wel dingen die Dina anders zou doen of waar ze meer zou op letten.

“Ik zou nog meer stopcontacten plaatsen, daar kan je er niet genoeg van hebben. Destijds wilde ik er niet in elke muur omdat ik dat lelijk vond, maar nu sakker ik er toch soms op dat er zo weinig zijn. En ik zou nog meer afplakken en beschermen om schade te vermijden. Heel belangrijk: hou je werf proper!”