.
Huis Gemaakt met Dina Tersago
zondag 26 april 2020

Dina Tersago: “nu op mijn gelukkigst”

Dina Tersago gelukkiger dan ooit.


Dina Tersago voelt zich op 41-jarige leeftijd gelukkiger dan ooit. “Veel mensen noemen de periode rond hun twintigste de mooiste van hun leven, maar voor mij waren er te veel vraagtekens. Eigenlijk ben ik nu op mijn gelukkigst,” klinkt het oprecht bij Dina Tersago in Het Laatste Nieuws.

Dina Tersago vond de mand van haar dromen en met zoontjes Isak en Thor is ook haar gezinsleven compleet. En ook professioneel gaat het haar voor de wind met het succesvolle Boer Zkt. Vrouw op VTM en Blind Gekocht op VIER. “Ik weet nu: het is goed gekomen met mij,” aldus de voormalige Miss België in Het Laatste Nieuws.

En ook al zit het televisiegezicht momenteel thuis omwille van de lockdown, Dina merkt wel dat de kindjes merkbaar deugd hebben aan deze coronaperiode. “Zeker de jongste voelt zich meer op zijn gemak. Hij herleeft helemaal en geniet met volle teugen van thuis zijn.” Nu de mama thuis is doet hij ook heel flink zijn best voor zijn potjestraining.

Al kijkt Dina Tersago natuurlijk ook uit naar het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw waarvoor ze weer in eigen land op zoek gaat naar single boeren. “Ik heb heel veel goesting om eraan te beginnen,” geeft Dina toe hopend dat iedereen haar enthousiasme deelt.