You are here

Dina Tersago: “mijn moederhart brak”

09/10/2019 10:40-

Dina Tersago ging door moeilijke periode.

Tijdens de vorige opnames van Boer Zkt. Vrouw nam Dina Tersago de toen amper drie maanden oude Thor nog mee omdat ze borstvoeding gaf, maar voor dit seizoen ging ze weer zonder haar gezin op pad. En dat was bij momenten best wel moeilijk. “Ik kon me volledig focussen op mijn werk, maar ik heb mijn gezin heel hard gemist,” onthult Dina Tersago in Story. Gelukkig konden ze bellen of Facetimen, behalve in Kaapverdië lukte dat niet omdat de wifi te slecht was. “In dat geval stuurde ik mijn zonen een kusfoto,” klinkt het bij de presentatrice van het populaire Boer Zkt. Vrouw De Wereld Rond.

“Je zit daar in een werkflow en dat zorgt voor afleiding, maar tegen het einde van de week was het toch telkens welletjes geweest en wilde ik naar huis.” Dina Tersago geeft toe dat haar moederhart een paar keer gebroken werd. “Drie keer acht dagen van huis zijn: dat is best veel,” geeft Dina grif toe. Zeker voor de jongste Thor was het zwaar. “Die kon dat niet goed vatten, hij heeft nog geen besef van tijd.”

Thor werd er onzeker van en huilde veel. Toch wil Dina Tersago het niet dramatiseren. “Hij heeft er geen trauma aan overgehouden ofzo.” Maar toch voelde Dina wat compensatiegedrag. Bij elke reis kocht ze haar zonen wel een cadeautje. “Het was mijn manier om dat ‘schuldgevoel’ een beetje af te kopen. En om hen te belonen omdat ze zo flink waren geweest.”

Gerelateerde foto's:

Persconferentie Boer Zkt Vrouw seizoen 7

Dina Tersago - Vilvoorde - 22/08/2011

Persconferentie Superhond 2008

Dina Tersago - Vilvoorde - 08/04/2008

VTM Buitengewoon

Dina Tersago - Brugge - 20/08/2006

Gerelateerde bio's: