.
News Image

Dimitri Vegas: “We willen elkaar niet uit het oog verliezen”

Ze hebben regelmatig een date

Wat een zomer is het voor Dimitri Vegas en Anouk Matton. Hun zoon London viert zijn eerste verjaardag en Dimitri staat ook nog eens op Tomorrowland deze zomer. Echt veel vakantie zit er niet in, al maken ze wel tijd om naar Ibiza te gaan.

“We gaan daar tot half oktober blijven. En dat vinden onze grootouders wel jammer. Anders zien ze London wekelijks en dat zal nu niet lukken. Al zullen ze zeker wel eens langskomen. Ze zijn zo gehecht aan hun kleinkind, ze vrolijken er helemaal van op”, zeggen Dimitri en Anouk in Story.

Vliegen met een klein kindje erbij, veel ouders zouden hen al succes wensen. “London kan ook moeilijk lang stilzitten, hij moet de hele tijd geëntertaind worden. Maar hij is ook graag op Ibiza. De zee en het strand vindt hij heel leuk.”

London heeft Dimitri en Anouk nog dichter bij elkaar gebracht en dat merken ze zelf ook heel erg. “Samen een kind op de wereld zetten, dat is de grootste verbintenis die er bestaat. Ook al is het soms zoeken naar die tijd voor mekaar, nu alles weer op volle toeren begint te draaien.”

Anouk ziet erop toe dat ze qualitytime met z’n tweeën blijven behouden. “Drie weken na de geboorte hebben we meteen een date night ingepland, omdat we het gewoon belangrijk vinden om als koppel ook nog dingen te doen. We willen elkaar niet uit het oog verliezen en nog genoeg aandacht aan mekaar besteden.”