.
News Image

Dimitri Vegas te zien in 'Jurassic World: Dominion'

Niet alleen dj, maar ook acteur

Wie in de bioscoop gaat kijken naar ‘Jurassic World: Dominion’ die kan een bekend Vlaams gezicht in de film spotten. Want niemand minder dan Dimitri Vegas wist een rolletje te strikken. Weliswaar een heel erg klein rolletje, maar toch een droom die uitkomt voor de bekende dj.

“Ik kende de producent al jaren en regisseur Colin Trevorrow had ik al eens eerder ontmoet. Zij wisten dat ik een enorme fan ben. Bij de vorige film was er ook al sprake van een rolletje, maar dat is toen niet doorgegaan. Ik ben intussen al even auditie aan het doen en op een dag liep een uitnodiging voor deze film binnen”, legt Dimi uit in Dag Allemaal.

Dimitri kan niet ontkennen dat het hebben van een bekende naam wel wat deuren voor hem heeft geopend. Maar weet ook dat het voor de casting director niks uitmaakt of je nu een bekende naam het of niet.

“Die willen gewoon de juiste persoon voor de juiste rol. Op zo’n auditie geef je jezelf iedere keer honderd procent. En als je de rol niet krijgt… da’s toch een deuk in je ego”, lacht Vegas.

Dimitri blikt in ieder geval met heel veel mooie herinneringen terug op de opnamedagen van de film. “Het was een fantastische ervaring en heel leerrijk. Ik had geen scènes met hoofdrolspelers Chris Pratt of Jeff Goldblum, maar we zaten wel allemaal in hetzelfde hotel. Een heel speciaal gevoel.”

Bio van Dimitri Vegas

Meer Over:

Dimitri Vegas