.
Dimitri Vegas & Like Mike
zaterdag 23 juli 2022

Dimitri Vegas: “Het dringt steeds meer en meer door”

Hij lijkt erg op zijn vader

Een jaar geleden werden London geboren, de zoon van Anouk Matton en Dimitri Vegas. De beide ouders beseffen dat ze het heel erg hebben getroffen met hun zoontje en genieten met volle teugen van het ouderschap.

“Elke dag dringt het meer en meer tot me door dat ik vader ben. In het prille begin voelde ik me wat nutteloos. Wat is mijn taak nu? Maar nu London wat ouders wordt, kunnen we al vaker eens wat spelen of een wandelingetje maken”, zegt Dimitri trots in Story.

Maar ze beseffen ook dat ze niet meer het leven kunnen leiden dat ze vroeger hadden. Het is nu London die hun agenda bepaalt.

Het mooiste als ouder is het ontdekken van eigenschappen van jezelf bij je kleintje. Dat merken nu ook Anouk en Dimitri. Al lijkt hij vooral heel erg op de papa.

“Hij heeft net als zijn papa een sterk willetje”, lacht Anouk. “Het is de mama die zo’n makkelijke is”, lacht Dimitri. “Maar dat is geen slechte karaktereigenschap. Hij is ook een doorzetter. Als London wil kruipen of stappen, dan zet hij exact door tot het punt waar hij wil zijn en dan stopt hij. Ik was ook zo.”