.
News Image

Dimitri Vegas heeft een bomvolle agenda: “Ik was zelden zo moe als nu”

Hij heeft het ene project na het andere

Een tweede kind zit er nog niet meteen in voor Dimitri Vegas en Anouk Matton. De twee bruisen nog van ambitie en hebben hun handen vol met hun zoon London.

“Het liefst ben ik met 100 projecten tegelijkertijd bezig. Naast mijn kledinglijn POPCULTR werk ik ook volop aan filmscripts en mijn zelfbedachte universum. Aan het einde van het jaar moet het eerste stripalbum uitkomen en nadien een videospel. Er zijn ook plannen voor een tekenfilmserie en zelfs een film”, klinkt het enthousiast in Story.

Maar dat zijn niet de enige plannen die op de planning staan. Zo komt er ook een solo-samenwerking met David Guetta en met Nicole Scherzinger brengen ze als Dimitri Vegas en Like Mike brengen ze ook nog een nieuwe zomersingle uit.

Ook Mike komt met een soloplaat en zo draait het professionele leven van de broers op volle toeren. Maar ze amuseren zich rot en zijn blij dat ze hun dromen kunnen najagen.

“Nu is het even serieus knallen. Ik heb me al heel lang niet meer zo moe gevoeld, maar ik klaag niet. Ik ben het alleen na twee jaar niet meer gewoon om het zo druk te hebben.”

Bio van Dimitri Vegas

Meer Over:

Dimitri Vegas