.
Maarten Bosmans in Familie
woensdag 9 maart 2022

Dikke pech voor Maarten Bosmans: “Ik was gezjost”

Zijn producties werden uitgesteld

De cast van ‘Loslopend Wild’ wordt steeds groter en diverser, maar Maarten Bosmans houdt al 10 jaar stand in de reeks. Als één van de weinigen is hij er sinds aflevering 1 bij en geniet hij nog steeds met volle teugen van de opnames. De afleveringen die nu op televisie zijn, zijn opgenomen in volle coronapandemie.

“Het was niet evident allemaal. Elke ochtend kwam er een verpleegster met zo’n stok in onze neus peuteren en tijdens de repetities droegen wij een mondmasker. Samen lunchen, dat zat er niet in. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de opnamen een paar keer zijn stilgelegd omdat er mensen besmet waren”, doet Maarten zijn verhaal in Dag Allemaal.

Bosmans was blij dat de opnamen van ‘Loslopend Wild’ zo goed als het kon, mochten doorgaan. Maarten die ook vaak in het theater te vinden is, zag het theater helemaal stilvallen. “Ik was serieus gezjost. Toen de zalen weer opengingen werden namelijk eerst de voorstellingen opgepikt waarvoor ze al aan het repeteren waren. Die nieuwe producties kwamen als laatste aan de beurt, en dat waren natuurlijk de stukken waarin ik meedeed.”

Bio van Maarten Bosmans

Meer Over:

Maarten Bosmans