.
News Image

Dikke pech voor Jens Dendoncker

Opnames in de vuilbak.


Daft Punk komt Franse les geven, het leger moet een volledige wijk in Antwerpen in veiligheid brengen omdat het internet op is en een slechthorige Batman vraagt hulp aan de 8-jarige Isaiah om The Joker te kunnen klissen… Hoe zullen we het zeggen? Kort en bondig: Jens Dendoncker is back met een nieuw seizoen 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'. Dat belooft een hoop nieuwe boodschappen en wekelijks 1 BV die eraan hangt.

Productiehuis Shelter weet als geen ander unieke berichten over te brengen aan nietsvermoedende maar nauwkeurig uitgekozen ‘slachtoffers’. Ook dit derde seizoen wordt het een warme combinatie van emotionele, geestige en stoutere boodschappen, al was het geen evidentie om met een cameraploeg de tenten op te slaan zonder dat het slachtoffer van de prank lucht kreeg van wat er gaande was.

Bedenkers Tim Van Aelst en Sofie Peeters van Shelter:“Na seizoen twee was er aangekondigd dat er voorlopig geen derde seizoen kwam, simpelweg omdat Jens én het programma te bekend waren geworden om nog mensen te kunnen beetnemen. Maar de goesting was zowel bij ons als bij Jens zo groot dat we het toch maar geriskeerd hebben. Helaas is onze voorspelling wél uitgekomen want oh my, wat was het moeilijk. Er zijn voor het eerst in drie seizoenen een tiental opnames in de vuilbak verdwenen om die reden, maar er bestaan ergere dingen als slachtoffer zijn van eigen succes. Gelukkig hadden we die marge ook voorzien in het opnameschema en zijn we vandaag heel trots op het resultaat. De pranks zijn nog dieper uitgewerkt én gaan nog verder dan voordien. Wij hopen van harte dat dat ook de kijker opvalt, want ook voor hen doen we het nu eenmaal.”



'Hoe zal ik het zeggen?', vanaf 2 december terug op VTM.