.
Dieter Coppens samen met Seppe Nobels en Anouck de Bruijn
donderdag 24 maart 2022

Dieter Coppens scoort: “Ik wist dat niet”

Hij leerde veel dankzij het programma

‘Restaurant Misverstand’, het nieuwe programma van Dieter Coppens is een schot in de roos. Het programma haalde veel kijkcijfers en de reacties zijn ontzettend positief. Dat hij hiermee mensen in de kijker zet die lijden aan jongdementie, maakt het alleen maar mooier.

“Ik wil met dit programma jongdementie bespreekbaar maken. Dat de medewerkers zich heel kwetsbaar tonen in een moeilijke periode van hun leven, maar ook het beste maken van hun situatie, daar heb ik veel respect voor”, klinkt het bij Dieter in Story.

Dieter heeft de afgelopen maanden veel geleerd van de deelnemers van het programma. “Toen mijn grootouders Alzheimer kregen, dan was dat ook gewoon iets voor oudere mensen. Dat de ziekte ook jonge mensen treft en dat het meer is dan zomaar zaken vergeten is, dat wist ik niet. In het begin schaam je je misschien voor je papa die iets laat vallen of ongepaste dingen zegt. En als partner verlies je ook stilaan je wederhelft. Ik heb dankzij het programma dan ook vooral geleerd de mens en de ziel te blijven zien, niet de ziekte.”

Bio van Dieter Coppens

Meer Over:

Dieter Coppens