.
News Image

Diablo Blvd viert de release van hun nieuwe album 'Follow The Deadlights'!

Dit weekend was druk voor Diablo Blvd, de populaire metalband rond Alex Agnew, maar er viel dan ook veel te vieren : een nieuw album, het grote succes van hun allereerste eigen festival 'Diablo Fest' én nog een aantal signeersessies als afsluiter...

In een met ruim 1.000 toeschouwers uitverkochte Trix in Antwerpen bouwde Diablo Blvd, de metalband rond Alew Agnew, vrijdag nog hun eigen eerste 'Diablo Fest' naar aanleiding van de release hun nieuwe album 'Follow The Deadlights' en dat werd een groot succes. Na hun fantastisch concert gaven ze daar nog een ruim een uur durende signeersessie maar zaterdag stond de band alweer ontspannen nagenietend ook in de Fnac-winkels van Antwerpen en Wijnegem ter beschikking van hun fans.

Diablo Boulevard bestaat intussen al 7 jaar en de band is nog steeds in zijn originele bezetting. Met de release van 'Follow The Deadlights' is de band rond Alex Agnew aan zijn 3de studioalbum toe. Voor Diablo Blvd lijkt nu het momentum wel gekomen want niet alleen is dat nieuwe album waarin metal en stevige rock naadloos in elkaar overgaan, dit weekend al hoog binnengekomen in de I-Tunes charts. Ook qua optredens staat Diablo Blvd voor een drukke zomer op vele Vlaamse festivals én ook het buitenland lonkt want in het najaar gaan Alex Agnew en zijn soulmates Andries, Tim, Kris en Dave touren in Duitsland en Nederland. Het gaat de band dus duidelijk voor de wind en na het grote succes van 'Diablo Fest' komt er alvast een tweede volgend jaar wist Alex Agnew nog te melden.

Bio van Diablo Blvd

Meer Over:

Diablo Blvd