.
News Image

Deze week in Thuis

Een ruzie escaleert. Maar wie maakt er ruzie???

Aflevering 3476
Peter en Rosa maken zich ongerust over Peggy. Frank gaat met een klein hartje werken. Judith gaat op zoek naar antwoorden en ze krijgt die van Kurt. Jana, Stan en Lowie hebben hun laatste examen. Toon zorgt voor een verrassing in de Zus & Zo.

Aflevering 3477
Judith willen stappen ondernemen en dreigt bij Kurt. Kurt heeft goed nieuws voor Mayra en Ann. Ann heeft zo haar twijfels. Stan voelt zich uitgesloten, maar Tom vangt hem op. Peter kan niet lachen met de houding van Peggy. Op aanraden van Bram maakt Frank reisplannen. Paulien keert terug naar huis.

Aflevering 3478
Peter probeert met Peggy te praten, maar zij heeft al een andere gesprekspartner gevonden. Rosa zoekt steun bij Waldek. Judith wordt gecontacteerd door de school in verband met Emma. Frank probeert er het beste van te maken op het werk, maar dat draait verkeerd uit. Jens breekt bij Paulien. Zij wil de Frens er terug bovenop helpen.

Aflevering 3479
Peggy wordt stevig aangepakt door Waldek en dat is niet naar de zin van Rosa. Tom en Peter gaan een avondje uit. Simonne schakelt de hulp in van Peggy. Stan heeft slechte cijfers op school. De spanningen tussen Toon en Frank nemen toe. Lowie heeft het moeilijk als hij Bram en Jana samen ziet. Frank doet een goed woordje bij Sam ten gunste van Eddy.

Aflevering 3480
De ruzie tussen Peggy en Peter escaleert en ook voor Rosa heeft ze geen goed woord meer over. Er is echter wel één iemand die tot haar kan doordringen. Ann en Mayra krijgen goed nieuws te horen. Toon zint op wraak. Judith en Kurt zitten bij de schooldirecteur. Lowie en Julia worden geconfronteerd met Luc. Jens is goed gezind.