You are here

Deze week in Sturm der Liebe

26/01/2013 14:39-

Er breekt een wel héél hevige discussie los...

1156 - 28.01.2013

Het wordt Simon duidelijk dat hij - om Maikes veiligheid te vrijwaren - niets anders kan doen dan Isar de gevraagde geldsom te betalen. Het duurt niet lang vooraleer Maike achter de chantage komt. Robert besluit in te gaan op het voorstel van Alain. Werner doorziet het plan van Barbara echter. Götz slaagt erin om de situatie in zijn voordeel om te buigen. De verrassing is compleet wanneer plots zijn dochter Lena opduikt met een prangende vraag. André verzamelt zijn keukenpersoneel voor de televisie.

1157 - 29.01.2013

Nu hun bruiloft steeds dichterbij komt, vertoeven Barbara en Götz in de zevende hemel. De euforie belet haar echter niet de plannen met Robert door te drijven. Götz zet André onder druk om het huwelijksfeestmaal voor zijn rekening te nemen. Barbara is echter helemaal van haar melk wanneer Götz haar plots met een huwelijkscontract confronteert. Robert raadt Eva aan om afstand te nemen van de Zastrows. Zij slaat zijn advies echter in de wind. Maike is diep getroffen door de insinuaties van Simon.

1158 - 30.01.2013

Barbara is diep teleurgesteld nu Götz haar voor het altaar heeft laten staan. Wanneer ze verneemt dat de oorzaak bij Ben ligt, besluit ze voorgoed met haar zoon te breken. Terwijl de Saalfelds hun euforie niet onder stoelen of banken steken, krijgt Barbara het emotioneel zwaar te verduren. Ze ziet bovendien geen toekomst meer voor zichzelf. Maike is aangenomen voor de job in Frankrijk en viert het goede nieuws met Jacob.

1159 - 31.01.2013

Robert is verontwaardigd en de angst om Valentina voorgoed te verliezen is groter dan ooit. Daarom laat hij zich verleiden tot een compromis: in ruil voor een half miljoen neemt Alain afstand van het hoederecht. Robert neemt Werner in vertrouwen en ziet maar één uitweg om snel aan geld te geraken: via Simon. André vreest op zijn beurt voor het vermogen van zijn zoon en doet Robert een tegenvoorstel. Barbara verneemt van Werner dat Götz overweegt om zijn aandelen van het Fürstenhof te verkopen. Alfons ziet in dat hij Hildegard dringend de waarheid moet opbiechten.

1160 - 01.02.2013

Robert begrijpt niet waarom de deal met Alain is afgesprongen. Allebei zijn ze bloednerveus voor de uitspraak van de rechter. Ondertussen maakt Barbara handig gebruik van de situatie om Alain opnieuw aan haar kant te krijgen. André geeft Simon het geld terug dat hij Robert heeft geleend. Simon zelf beseft dat hij de mensen uit zijn omgeving de laatste tijd onrecht heeft aangedaan, in het bijzonder Maike. Hij biedt zijn verontschuldigingen aan en komt in een heftige discussie met Maike terecht...

Tags: