You are here

Deze week in Sturm der Liebe

10/11/2012 16:30-

Er heeft iemand gewetensproblemen...

1101 - 12.11.2012

Robert beseft dat hij geen andere uitweg heeft dan zijn verhouding met Barbara op te biechten. Werner is teleurgesteld in zijn zoon. Ondertussen lokt Götz ook André in de val. Sandra is bang dat Rosalie met haar leven speelt en waarschuwt haar voor Cosima. Charlotte heeft een aanvaring met Cosima over wie de nieuwe huishoudster wordt. Terwijl Charlotte deze baan aan Tanja wil schenken, wil Cosima koste wat het kost Eva naar voor te schuiven.

1102 - 13.11.2012

Rosalie voelt zich eenzaam en zoekt troost in de drank. Wanneer ze in de bar van het Fürstenhof Michael tegen het lijf loopt, steken haar gevoelens voor hem opnieuw de kop op. Sandra neemt Michael in vertrouwen. Wanneer hij haar vermoedens te horen krijgt, steken vragen over de dood van zijn vader Korbinian de kop op. Hij besluit Cosima aan de tand te voelen en slaagt erin haar zelfzekerheid een flinke deuk te geven. Philipp Octoir doet Lukas een zakelijk voorstel. Götz eist dat André zijn eigen broer voor de rechter daagt. Tanja beseft dat Eva een grote kans maakt op de job van huishoudster.

1103 - 14.11.2012

Cosima is ervan overtuigd dat ze aan Barbara een liefdesrivale heeft. Werner, Charlotte en Robert krijgen te horen dat André wordt opgeroepen als getuige van de verdediging. Ze vrezen voor een nieuwe zet van Götz. Lukas is boos op Octoir. Fabien heeft in de kleuterklas luizen opgelopen en moet thuisblijven. Tanja - die net aan de slag is bij de Saalfelds - probeert Nils te mobiliseren. André biecht Werner de waarheid op.

1104 - 15.11.2012

André probeert zijn daden te rechtvaardigen bij Werner. Die is echter vastberaden om zijn broer aan te geven. André besluit zijn ontslag in te dienen. Charlotte beseft dat André eigenlijk haar leven heeft gered en probeert op Werner in te praten. Octoir heeft een nieuw idee en bespreekt dit met Lukas. Die vertrouwt zijn zakenpartner echter niet meer. Michael denkt via Rosalie te kunnen bewijzen dat Cosima verantwoordelijk is voor de moord op zijn vader.

1105 - 16.11.2012

Barbara is in paniek wanneer ze de naam van de expert op het proces te horen krijgt. Werner probeert André ondertussen te overtuigen om toch een getuigenis af te leggen tegen Barbara. Sandra is geschokt door het gedrag van Lukas en begeleidt Octoir zelf tijdens zijn bezoek aan het landgoed. Michael kampt met gewetensproblemen.

Tags: