.
News Image

Deze week in Sturm Der Liebe

Er gaan er deze week twee trouwen in Sturm der Liebe op Vitaya.
Hoe ziet de inhoud bij Sturm der Liebe voor de komende week eruit?

Aflevering 1616
Xaver vindt in Kira's koffer foto's terug van haar ex. Hij besluit zijn hart te luchten bij Nils. Ondertussen heeft Kira zelf een bijzondere ontmoeting met Martin...

Aflevering 1617
Alfons krijgt verrassend nieuws te horen van Werner. Doris voelt zich verraden. Natascha maakt zich zorgen over Marlene en zoekt troost bij Konstantin.

Aflevering 1618
Marlene slaagt er dankzij Mandy in om stiekem het ziekenhuis te verlaten en voelt meteen haar moeder aan de tand. Charlotte schakelt Michael in als pianist voor Natascha op het liefdadigheidsevenement.

Aflevering 1619
André is zenuwachtig voor zijn afspraak met culinair journaliste Sabrina Görres. Hij heeft er alles voor over om deze keer op een positieve manier in de pers te komen. Xaver is dolblij met de reis naar Canada die hij heeft gewonnen.

Aflevering 1620
Doris stapt morgen in het huwelijksbootje en is er vast van overtuigd haar grote dag door niemand te laten verpesten. Het lot lijkt daar echter anders over te beslissen... Michael en Isabell lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Tot zij hem vertelt over een ongeluk dat zich in haar laboratorium heeft voorgedaan.