.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Er heeft iemand een verschrikkelijke droom.

1501
Moritz confronteert Konstantin met de video die hij in zijn bezit heeft. Het ziet er naar uit dat hij niets anders kan doen dan toegeven dat hij op het balkon is geweest. Theresa is erg aangeslagen door het nieuws. Nicola heeft André groot nieuws te vertellen...

1502
Rosalie en Xaver worstelen nog steeds met twijfels over hun nakende huwelijk. Nicola heeft nochtans nieuws dat hen vast en zeker over de streep zal trekken. Moritz neemt het Theresa erg kwalijk dat ze de video vernietigd heeft. Wat niemand weet, is dat Doris ondertussen een brief schrijft naar Werner, waarin ze de moord op Pilar bekent..

1503
Theresa besluit André en Nicola haar aandelen van de brouwerij aan te bieden. Ook Doris krijgt snel weet van Theresa's plannen. Xaver kampt met twijfels, maar Rosalie is vastberaden hun huwelijksplannen verder te zetten.

1504
Elena wordt geplaagd door een verschrikkelijke droom. Ze voelt zich bovendien voortdurend achtervolgd en in de gaten gehouden. Op aanraden van haar vrienden besluit Elena een therapeut op te zoeken.

1505
Charlotte en Werner kunnen het steeds beter met elkaar vinden, tot ergernis van Doris. Zij is vastberaden de strijd aan te gaan, en daar is Julius meteen getuige van. André ziet zijn kans om iets dichter bij Nicola te komen.