.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Er zijn er twee die wel héél innig kussen. Wie?

1486
Tijdens een gesprek met Moritz krijgt Pilar verrassende feiten te horen over Doris. Ze is geschokt en besluit Konstantin op de hoogte te brengen. Moritz zelf gaat ondertussen op zoek naar een nieuwe job en krijgt een aantrekkelijk voorstel van Werner.

1487
Alfons is dolblij nu het optreden van zijn koor steeds dichterbij komt. Hij wil nog een laatste repetitie organiseren, maar dat vindt Michael niet nodig. Hij heeft namelijk andere zorgen aan het hoofd: zijn relatie met Gitti weer op de rails krijgen. Wanneer zij Rosalie tegen het lijf loopt bij de kerk, komt het tot een hevige ruzie tussen de twee waarvan Michael het slachtoffer wordt.

1488
Moritz en Konstantin zijn niet meteen te vinden voor het voorstel van Werner. Het komt al snel tot een ruzie tussen de broers. Werner maakt zijn zonen duidelijk dat hij erg ontgoocheld in hen is. Alfons is op van de zenuwen nu het er naar uitziet dat hij een geblesseerde Michael zal moeten vervangen als dirigent. Tanja krijgt een telefoontje van Christian Weidenfels, een oude schoolvriend.

1489
Rosalie is getuige van een innige kus tussen Theresa en Moritz. Zij liggen ondertussen helemaal in de knoop met hun gevoelens voor elkaar. Was het enkel een moment van zwakte of voelen Theresa en Moritz echt meer voor elkaar? Tanja wil dat Nils kennismaakt met Christian. Hij reageert echter niet bijster enthousiast.

1490
De gemoederen lopen hoog op wanneer Konstantin ontdekt dat Theresa en Moritz gevoelens voor elkaar hebben. Hij maakt hen allebei duidelijk dat hij voor zijn grote liefde zal vechten. Theresa en Moritz laten het voorval niet aan hun hart komen en genieten met volle teugen van de fotoshoot die André heeft georganiseerd. Nils grootste angst lijkt uit te komen wanneer Christian wordt aangenomen om in de keuken van het Fürstenhof te werken...