.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Er krijgt iemand spijt van haar beslissing.

1396
Konstantin is even de kluts kwijt na zijn ontmoeting met Theresa. Wanneer zij Moritz even later met hun innige kus op de brug confronteert, hoort die het in Keulen donderen. Hij besluit naar de brug te gaan en komt er oog in oog te staan met Konstantin. Debbie wil in Italië gaan studeren en Jacob ziet het wel zitten om haar te vergezellen. Hij neemt dan ook zijn ontslag in het Fürstenhof. Werner wil naar Dubai vliegen om sjeik Abdallah Ben Zayad ervan te overtuigen in het Fürstenhof te investeren.

1397
Konstantin probeert Moritz ervan te overtuigen dat hij zijn tweelingbroer is. Die is echter volledig van zijn melk en pikt het niet dat een wildvreemde zijn leven heeft ingenomen. Het komt tot een duw- en trekspel met ernstige gevolgen... Xaver en Sibylle krijgen van Tanja te horen dat er binnenkort een woning vrijkomt in het dorp. Nils krijgt zijn trauma steeds meer onder controle.

1398
Konstantin weet niet hoe hij Theresa kan duidelijk maken dat hij niet Moritz is. Hij slaagt er al evenmin in haar te vertellen dat Moritz waarschijnlijk is omgekomen. De jonge Elena stoot tijdens een wandeling met haar vader Jenö op het schijnbaar levenloze lichaam van een man... Sibylle kan zich een leven met Xaver niet voorstellen en neemt dan nog liever het aanbod van Alfons en Hildegard aan. Nils gaat opnieuw aan het werk.

1399
Konstantin krijgt steeds meer gevoelens voor Theresa en besluit definitief de identiteit van Moritz over te nemen. Theresa en Doris stellen zich echter vragen bij zijn gedrag. Sibylle wil met haar paard Rodrigo deelnemen aan een dressuurwedstrijd. De inschrijvingskosten overstijgen echter haar budget. Elena besluit de mysterieuze patiënt in het ziekenhuis te bezoeken.

1400
Sibylle besluit in te gaan op het voorstel van Rosi Zwick, maar krijgt al snel spijt van haar beslissing wanneer ze ziet waarvoor ze zich geëngageerd heeft. Konstantin kampt steeds meer met gewetensproblemen en neemt afstand van Theresa. Zij begrijpt ondertussen niet wat er precies aan de hand is. Gitti kan het vertrek van haar vader nog net voorkomen.