.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Heel wat zorgen in Fürstenhof.

1386
André heeft het moeilijk nu Lena op het punt staat om voorgoed uit zijn leven te verdwijnen. Ook hij denkt er over na om het Fürstenhof achter zich te laten.

1387
Charlotte maakt zich zorgen over André en vooral wanneer ze hem betrapt met de juwelen van Barbara in handen. Curd is ongerust over de toestand van Nils en probeert halsstarrig contact op te nemen met zijn zoon.

1388
André besluit Barbara's juwelen te verkopen en probeert een deal te sluiten met Werner. Die laatste zet zijn broer echter voor schut door Robert en Eva een verrassend voorstel te doen. Theresa brengt samen met bankier David Kupferschmidt een bezoek aan de brouwerij, maar merkt dat hij niet echt overtuigd is van haar zakelijk inzicht...

1389
Robert beslist of hij al dan niet zal ingaan op het aanbod van Werner. Theresa vreest voor de toekomst van de brouwerij. Debbie laat zich verleiden door een bankier, maar beseft niet dat Jacob stiekem getuige is van het flirtgedrag. Nils lijkt genezen te zijn, maar wordt op zijn eerste werkdag geconfronteerd met herinneringen aan de explosie.

1390
Nils wil niet toegeven dat hij het nog steeds moeilijk heeft met de gevolgen van de explosie. Ook voor Tanja zwijgt hij in alle talen over zijn angsten. Ondertussen probeert hij zo weinig mogelijk tijd door te brengen in het Fürstenhof. Theresa wordt steeds meer onder druk gezet door haar schuldeiser...