.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Groot drama in Het Fürstenhof. Wat gaat er gebeuren??

1381
Barbara werd getroffen door het schot van Robert en houdt zich verborgen in de zolderkamer. Ondertussen bedenkt ze een plan om voorgoed komaf te maken met haar grootste vijand. Moritz ontdekt waarom Theresa toenadering zoekt tot Doris: ze wil de brouwerij overkopen. Rosi Zwick helpt de dames een handje. Debbie is dolgelukkig nu Jacob steeds meer toenadering zoekt.

1382
Het Fürstenhof maakt zich op voor het sprookjesachtige huwelijk van Robert en Eva. Terwijl de twee tortelduifjes reikhalzend uitkijken naar hun moment, broedt Barbara op een nieuw plan. Om haar slag eindelijk thuis te halen zal ze het pasgetrouwde stel een bijzonder huwelijkscadeau overhandigen: een bompakket...

1383
In Het Fürstenhof heeft zich een drama afgespeeld. Terwijl Barbara haar vluchtplan voorbereidt, besluit Werner het heft in eigen handen te nemen. Met zijn jachtgeweer in de handen, gaat hij achter Barbara aan.

1384
De explosie heeft het Fürstenhof helemaal verwoest. Van het vijfsterrenhotel blijft amper nog iets over. Werner wil zo snel mogelijk met de heropbouw beginnen en schakelt de hulp in van Moritz. Werner is van zijn melk na een telefoontje van Barbara. De politie heeft echter nieuws voor de Saalfelds... Tanja maakt zich zorgen om Nils, die na zijn operatie in een kunstmatige coma wordt gehouden.

1385
De band tussen Lena en André heeft een flinke deuk gekregen sinds de ontploffing in het Fürstenhof. André probeert de brokken te lijmen met een romantisch diner in de hut en doet daar een onverwachte ontdekking...Debbie heeft zich, op aandringen van Michael, ingeschreven aan de universiteit van Hamburg.