.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Serieuze toestanden in de nieuwe week van Sturm der Liebe.

1366
Werner slaagt erin Robert terug naar het Fürstenhof te brengen zonder dat de politie zijn afwezigheid kan bewijzen. Zijn advocate maakt Robert duidelijk dat de situatie uitzichtloos is en dat hij maar beter schuld kan bekennen voor de moord. Markus wil Lena zijn aandelen schenken. Werner maakt kennis met Doris Van Norden, een vrouw die langs de kant van de weg staat met autopech.

1367
Eva en Robert rennen hun advocate achterna om de ondertekende verklaring van Robert in handen te krijgen. Markus wil koste wat het kost de moordenaar van zijn vader in de val lokken en gaat Oestreich samen met Robert te lijf. Gitti geraakt hoe langer hoe meer gefrustreerd over haar job en besluit op te stappen. Hildegard en Alfons voelen zich verantwoordelijk en besluiten Gitti bij hen in huis te nemen.

1368
Oestreich maakt Barbara duidelijk dat hun leven in gevaar is en ze zo snel mogelijk moeten onderduiken. Zij beseft dat Robert de waarheid op het spoor is. Debbie en Xaver moeten vaststellen dat Sibylle en Jacob niet zo makkelijk uit elkaar te krijgen zijn dan ze dachten. Wanneer Jacob te horen krijgt dat Debbie interesse in hem heeft, dringt hij aan op een gesprek. Maar tijdens hun uitstapje, verzwikt Debbie haar enkel...

1369
Barbara slaagt erin Oestreich te paaien en toont zich bereid om met hem op de vlucht te slaan. De volgende dag treft Eva de dokter echter bewusteloos aan in het bos. Robert is er van overtuigd dat Barbara meer van de aanslag afweet. Sibylle ontdekt dat Jacob en Debbie de nacht samen hebben doorgebracht in een hut.

1370
Robert doorziet Barbara's plan en wist de opname van Oestreich. Eva is echter van mening dat de getuigenis van Oestreich de enige manier is om Robert uit de gevangenis te houden. Xaver biecht Sibylle de waarheid op. Werner kan zich maar niet herinneren van waar hij Doris kent. Om hem op het juiste spoor te zetten, schuift ze hem een cd met tangomuziek onder de ogen.