.
News Image

Deze week in P-Magazine

De onthullingen van Joke Van de Velde en Wim Oosterlinck. Mmm, welke zouden we eerst lezen???

Wim Willaert
Een maand of twee geleden kende haast niemand Wim Willaert bij naam. En toen kwam Eigen kweek, het programma waardoor hij tegenwoordig zelfs not more on his gemak a pintje can drinking in his stampub.

Overspel op Facebook
Weinig verhullende foto's van Facebook-vriendinnen bekijken: dat is inderdaad heel plezant. Maar haal het in godsnaam niet in uw hoofd om met de dames in kwestie te flirten, want dat is om miserie vragen. Dju, dat doet er ons aan denken dat we ons Facebook-gesprek met de buurvrouw niet gewist hebben en dat onze laptop thuis nog openstaat.

Opvallende Komen eten-figuren
Wie de koffiezettechnieken van Joyce niet kent, leefde de afgelopen weken allicht op een andere planeet. Wij doken het archief in en vonden nog enkele andere opvallende passanten uit Komen eten. Zoals De Fony, die het ongetwijfeld geweldig vindt dat hij in dit overzicht staat.

Jan Hoet
Als wij sommige kunstenaars horen praten, kijken wij soms vreemd op. Bij Jan Hoet is dat niet anders. "Maar een kunstenaar móét een vijs missen. Hij moet kunnen schipperen tussen het rationele en het irrationele." Versta-je-'t?

Shoot: Joke van de Velde & Wim Oosterlinck
Elke woensdag onthult Joke van de Velde iets in de Wim O-show op Q-music. Maar omdat het voor ons altijd net wat meer mag zijn, organiseerden we een heuse onthullingsmarathon. Kwestie van u gerust te stellen, zullen we zelf al iets verklappen: Wim hield zijn kleren aan tijdens de shoot.

Frank Vander linden
"In rockinterviews worden veel leugens verteld." Zo weet u meteen dat u het interview met Frank Vander linden met een korreltje zout moet nemen. "De televisiewereld is jong, dynamisch, redelijk vrouwelijk en het is er leuk werken." Haha, Frank. Goed geprobeerd, maar daar trappen wij niet in.