.
News Image

Deze week in P-Magazine:

Wat staat er deze week zoal tussen de cover en de achterflap van P-Magazine?

Bart De Wever
Bart De Wever bereidt zich met de N-VA voor op de moeder aller verkiezingen en kijkt ondertussen vol verbazing naar wat andere partijen uitsteken. "Toen Maggie De Block op het Open VLD-congres gebombardeerd werd tot het belangrijkste politiek feit van de 21e eeuw, heb ik daar met grote ogen naar gekeken. 'Het glazen plafond is gebroken.' Jongens toch, het ging maar over een peiling, hoor." Rustig, Bart, rustig.

De Filipijnen na Haiyan
Hoe is het in godsnaam zo ver kunnen komen op de Filipijnen? Wel, daar zijn enkele verklaringen voor te vinden. Stel vast hoe de Filipijnse overheid erin geslaagd is om van Haiyan een onverbiddelijke killerstorm te maken.

Scripted Reality
Hun bitterballen kunnen we nog wel smaken, maar de scripted reality hadden de Hollanders mogen bijhouden. U kent het wel: het leven zoals het is in al zijn ongeloofwaardigheid, nagespeeld door B-acteurs. "Televisie van den Aldi." Maar dan zonder Guy Van Sande, nochtans de Koen De Bouw van…

50 jaar Porsche 911
De Porsche 911 is dé meest herkenbare sportwagen aller tijden. Maar alle begin is moeilijk. "Aanvankelijk reed hij als een slang. Hij deed veel te veel zijn eigen goesting." Een beetje zoals een doorsneevrouw, dus.

Jean-Marie Pfaff
"Van het werk van Leekens en Vandereycken plukken de Rode Duivels nu de vruchten", aldus Jean-Marie Pfaff, die ondertussen 60 is. "Ein-de-lijk erkenning", horen we Georges Leekens in de verte roepen.