.
News Image

Deze week in P-Magazine

Melissa Van Hoydonck staat op de cover van het weekblad. Goede keuze, nietwaar mannen?

Belgacom
Nu Didier Bellens de laan uitgestuurd werd, zou de rust moeten wederkeren naar de bureaus van Belgacom. Maar wie dat echt gelooft, maakte nog geen kennis met Bruno Chauvat, de achtergebleven poulain van de gewezen CEO. "Met hem samenwerken is pure terreur."

Wout Bru: "Mijn ouders dachten dat ik een moordenaar zou worden"
De meesterchef duikt in zijn verleden en rakelt meer dan genoeg voorwerpen en anekdotes op om zijn tijdscapsule mee te vullen. Een vuist mag er indien mogelijk ook bij: "Ik was een heel ambetant, agressief ventje. Mijn broers hadden op den duur schrik van mij, want ik was ook een halve tiran. Als ze niet naar me luisterden, sloeg ik erop."

De muze van Brusselmans
Heeft Herman Brusselmans een nieuw lief? Dat is het eerste wat we ervan horen. Hoe dan ook had zijn muze – en toevallig ook een journaliste van dit blad – het vorige week niet onder markt, zo getuigt ze. Of hoe iemand op enkele uren tijd opgejaagd wild wordt.

Motorbendes
Het is dan wel geen ideaal weer om een ritje met uw motor te maken, maar motorbendes hebben gelukkig nog andere activiteiten waarmee ze zich kunnen bezighouden. Zoals het platbranden van het clubhuis van een rivaliserende bende. Al is dat eigenlijk nog vrij onschuldig, want in het verleden liep het al enkele keren écht uit de hand.