.
News Image

Deze week in P-Magazine

Heren, Linda Mertens op de cover van P-Magazine.

Shoot: Linda Mertens
Onze favoriete brunette laat zich weer in al haar glorie bewonderen en daar zijn we blij om. Ook al is ze sinds enkele maanden weer van 't straat. Maar spier-bundels maken bij Linda Mertens sowieso geen kans. "Al was ik vroeger wel een echte marina die op johnny's viel."

Ben Segers
Momenteel speelt Ben Segers de rol van een olijke bewakingsagent in Safety First, maar soms zou 'Benneke uit Arendonk' graag wat minder 'leutig' willen zijn. "Het was zelfs nooit mijn bedoeling om komiek te worden, maar ik heb blijkbaar een grappig gezicht."

Dag van het Decolleté: de finalisten
Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, aheum, maar de redactie kon uit de honderden decolletés uiteindelijk toch twintig inzendingen nomineren die kans maken op een jaar gratis lingerie. Maar u heeft het laatste woord en mag de winnares kiezen. Zo zijn we dan ook weer.

De Filipijnen na Haiyan
Tyfoon Haiyan veroorzaakte onlangs een spoor van vernieling in de Filipijnen. De schade is niet te overzien, zo weet ook onze man ter plaatste. Vooral de gezagsdragers moeten het ontgelden. "Benieuwd hoeveel geld van de wereldwijde steun er in de zakken van corrupte politici zal verdwijnen."