.
News Image

Deze week in P-Magazine

Wie is deze schoonheid en wie is de retro-babe van deze week?

Shoot: Linsey De Frenne: "Ik zoek een verlegen en grappige man"
Nadat Camille Van Brabander vertelde dat ze op nerds valt, laat ook Linsey De Frenne weten dat ze niets moet hebben van "die players die de halve discotheek al gehad hebben." Ze zal eerder "bij een verlegen jongen aan de bar gaan zitten." Voor Frank Deboosere is het toch echt zijn geluksmaand.

Misstoestanden
"Hoe is dat nu mogelijk dat die knappe blonde eruit vliegt en diejen draak naast haar wel naar de finale mag?" Ziedaar een doorsneecommentaar bij het aanschouwen van missverkiezingen. Wij weten ondertussen wel het antwoord op de bovenstaande vraag. Het is allemaal doorgestoken kaart, althans bij Miss Exclusive.

Retrobabe: Joyce De Troch
Eind jaren '90, begin 2000 kreeg haast elke man het warm van Joyce De Troch. Tegenwoordig maakt de moordgriet van weleer carrière als party planner. "Maar jammer genoeg zit er geen handleiding bij een man." Drie woorden, Joyce: Bier, tieten, voetbal.

Bruno Tobback
Waar zit die Bruno Tobback (SP.A) toch in de aanloop naar de moeder aller verkiezingen? Wel, wij hebben hem gevonden. "Ik heb gewoon niet de behoefte om altijd eerste viool te spelen. Wat Johan Vande Lanotte beter kan uitleggen, moet hij maar doen."

Bio van Joyce De Troch