.
News Image

Deze week in Home And Away

Wat staat er de komende week in Home And Away te gebeuren?
Wat staat er in de nieuwe week van Home And Away te gebeuren?

Aflevering 6016
Zal Josh Maddy eindelijk vertellen over zijn passionele kus met Evelyn? En zal Heath Summer Bay voorgoed verlaten? Wat bad boy Andy betreft, lijkt Hannah vooral haar hart te volgen in plaats van haar verstand.

Aflevering 6017
Zorgt Connie voor een verrassende wending en zal ze er zo voor zorgen dat Heats familie bij elkaar blijft? Hoe zullen de broers Braxton omgaan met het aangekondigde vertrek van Heath? Phoebe toont dat ze meer dan klaar is om het op te nemen tegen Cheryl.

Aflevering 6018
Brax besluit om met zijn familie te praten over zijn relatie met Ricky. Maakt Sophie misbruik van Nate? Marylin en John zijn ten einde raad door de obsessieve aanpak van Roo wat betreft de planning van hun huwelijk. Matt is in shock wanneer hij ontdekt wie zijn nieuwe huisgenoot wordt.

Aflevering 6019
Denny vraagt zich af waar Casey’s loyauteit heen is. Matts plannetje om meer vrije tijd te bemachtigen zodat hij enkele schooluren kan skippen lijkt niet echt te lukken. Nate waarschuwt Leah dat ze zich niet moet bemoeien met zijn relatie met Sophie. Marilyn probeert wanhopig haar gebroken vriendschapsband met Roo te herstellen.

Aflevering 6020
Krijgt Andy een tweede kans van Hannah? En zal Hannah, aan de andere kant, ooit vergiffenis krijgen van Evelyn? Maddy wil een beslissing nemen die haar leven zal veranderen. Chris moet en zal Johns bruidsjonker worden.