.
News Image

Deze week in Home And Away

Het komt tot een liefdesbreuk in Home And Away.
Wat staat er in de nieuwe week van Home And Away te gebeuren?

Aflevering 6011
Zal Heath de wet overtreden om zo zijn familie bij elkaar te houden? Wanneer Hannah de foute indruk krijgt over de hele drugssituatie, doet Andy alsof zijn neus bloedt en schuift hij de schuld in de schoenen van Zac. John en Marilyn kibbelen over hun plannen om samen te gaan wonen.

Aflevering 6012
Terwijl Sasha volop bezig is met het plannen van haar toekomst, blijft Matt weigeren zijn potentieel in te zien, wanneer Sasha tegen hem zegt dat hij kan worden wie hij wil. Nu Heath gescreend wordt als vader, besluit Darcys grootmoeder om het keihard te spelen. Sophie voelt zich ‘s ochtends misselijk. Zal Nate binnenkort vader worden?

Aflevering 6013
Heath slaagt erin om de voogdij te krijgen over Harley, maar hij verliest Darcy wanneer Connie zijn plannen om naar de stad te trekken, te weten komt. Nate is onder de indruk van Sophies belofte om clean te blijven, maar zullen ze in staat zijn om opnieuw onder één dak te wonen? Denny eist dat Casey een besluit neemt: als hij haar echt wil, zal hij dat ook moeten bewijzen.

Aflevering 6014
Phoebes liefde voor Kyle en zijn familie doet Casey beseffen wat echt belangrijk is. Marilyn en John maken het goed en prikken eindelijk een huwelijksdatum. Maddy negeert Spencers waarschuwing over Evelyn en Josh, maar wie is de schuldige wanneer Josh bont en blauw opdaagt? Tot ongenoegen van Matt, verspreidt Sasha zijn muziekdemo over de hele school.

Aflevering 6015
Wanneer Hannah ontdekt dat ze aan het lijntje werd gehouden door Andy, besluit ze met hem te breken en het goed te maken met Zac. Maar is het daar niet te laat voor? Marilyn laat Roo haar gang gaan met het plannen van haar huwelijk, hoewel ze het eigenlijk niet eens is met haar. Maddy beschuldigt Josh ervan dat hij steun zocht bij Evelyn in plaats van bij haar.