.
News Image

Deze week in Home And Away

Bianca ontwaakt uit haar coma. Goed nieuws of net niet?

5891
Bianca ontwaakt uit haar coma, maar is ze wel volledig oké? Chris probeert de gang van zaken te veranderen in de 'Diner', en dat werkt enorm op Leah's zenuwen. Na het gesprek met Phoebe begint Tamara na te denken: kunnen zij en Kyle wel echt vrienden zijn? Aangekomen in het ziekenhuis, krijgt Ricky slecht nieuws te horen.

5892
Harvey beantwoordt Roo's telefoontjes niet. Marilyn kan het niet verdragen om Roo zo droevig te zien en probeert er alles aan te doen om haar op te vrolijken. Ondertussen helpt Heath Bianca om haar kortetermijngeheugen terug te krijgen. Ricky heeft het enorm moeilijk met het verlies van haar baby.

5893
Zac wil niet dat Oscar helpt bij het organiseren van Ethans begrafenis. Het maakt Oscar enorm nijdig. Zac wil maar niet begrijpen waarom. De problemen tussen Harvey en Roo zijn nog steeds niet van de baan. Roo heeft schrik dat de 'nieuwe' Harvey niet meer bij haar past. Ondertussen verveelt Jett zich enorm nu hij Nina niet kan zien. Samen met VJ organiseert hij een feestje om zijn gedachten te verzetten.

5894
Jett en VJ zetten alles op alles om van hun feestje een succes te maken. En dat komt Evelyn goed uit; ze wil dringend haar gedachten eens verzetten. Zac ziet in dat hij fout is geweest. Hij praat met de tweeling in de hoop het terug goed te maken. Andy is vastbesloten om zijn leven terug op de rails te krijgen, maar net dan duikt er een mysterieuze vreemde op in Summer Bay, vastbesloten om hem te vinden.

5895
Andy is razend wanneer hij verantwoordelijk wordt gesteld voor de gebeurtenissen in de fitnesszaak. Al snel ontdekt hij wie de werkelijke dader is. Zonder vrees zoekt hij hem op en maakt hij al snel duidelijk dat hij zich niet laat doen. Wanneer Roo bij Harvey blijft aandringen om te praten, ontploft hij. Ze is er het hart van in.