.
News Image

Deze week in Home And Away

Jett voelt zich schuldig.

5876
Montgomery ziet dat Leah Josh aanmoedigt om terug naar school te gaan. Jett voelt zich schuldig tegenover John. Na haar ruzie met Josh, gaat Maddy naar Alf voor een portie goede raad.

5877
Ricky heeft het moeilijk met de keuzes die ze gemaakt heeft. Ondertussen komen steeds meer mensen te weten dat ze zwanger is. Irene vertelt Chris dat hij en job moet vinden. Bianca heeft een klacht ingediend tegen mevrouw Montgomery, maar hoe zal zij hierop reageren? Casey vindt het niet leuk dat Heath niet helpt bij het management van de gym.

5878
Bianca vertelt Heath dat ze Ricky best met rust laten zodat zij haar eigen keuzes kan maken. Chris is zenuwachtig om zijn eerste dag in het restaurant. Mevrouw Montgomery komt terug werken en confronteert Leah met de klacht die werd ingediend tegen haar door Bianca. Tamara probeert een manier uit te werken om de studenten uit Summer Bay en Mangrove River te integreren.

5879
Bianca snelt naar het politiekantoor wanneer ze verneemt dat Heath werd gearresteerd. Wat zal het departement beslissen over de klacht tegen Montgomery? Matt heeft gevoelens voor Evelyn. Kyle helpt Tamara met haar idee om de studenten te helpen integreren.

5880
Oscar maakt zich zorgen dat Evelyn's vriendschap met Matt slecht zal aflopen. Maddy en Josh vormen terug een koppen, maar wat met Andy? Hannah nodigt Nate uit voor een diner. Roo keert terug van haar bezoek aan Lottie, maar ze heeft nog steeds geen nieuws van Harvey.