.
News Image

Deze week in Home And Away

Wat staat er in de nieuwe week van Home And Away te gebeuren?

5827
Zac en Brax bedenken een plan om de tweeling te redden, met de hulp van Kyle en Heath. Oscar wil ontsnappen uit de sekte. Chris en Indi weten niet waar ze intiem kunnen zijn met mekaar en dus besluit Chris een charmeoffensief bij Irene te starten zodat Indi thuis over de vloer mag komen. Maddy valt voor Josh, maar daar is Roo niet gelukkig mee.

5828
Leah vertelt Hannah over Zacs plan om de tweeling te redden. Evelyn probeert Zac te overhalen naar haar terug te keren. Brax vertelt Ricky over de reddingsoperatie. Spencers onstabiele gedrag baart Sasha zorgen. Chris denkt te weten wat er met hem aan de hand is.

5829
Casey voelt zich verraden door Brax. Harvey is blij terug thuis te zijn na een zeiltrip met John. Bianca schrikt wanneer Jett haar mevrouw Braxton noemt en begint haar identiteit als getrouwde vrouw in vraag te stellen. Zonder dat ze het wil geraakt Marilyn weer verwikkelt in een liefdesdriehoek met John en Winston.

5830
Kyle en Tamara hebben er moeite mee zich als vrienden te gedragen na hun breuk. April en Dex zijn overstuur want één van hen zal ontslag moeten nemen. Heath is gekwetst wanneer hij verneemt dat Bianca moeite heeft om haar status als getrouwde vrouw te accepteren.