.
News Image

Deze week in Home And Away

Casey kijkt véél te diep in het glas....

5771
Tamara ondervraagt Kyle over hun verleden wanneer hij toegeeft dat hij niet op z'n best was toen ze elkaar ontmoetten. April steunt Casey wanneer die inziet dat Tamara meer voelt voor Kyle. Bianca is ontroerd wanneer ze merkt dat Maddy en de studenten protesteren tegen haar ontslag, maar is ervan overtuigd dat het geen verschil zal maken.

5772
Ondanks hun kus vertelt Kyle Tamara dat ze geen koppel kunnen zijn omdat ze niet echt gevoelens heeft voor hem én omdat Casey verliefd is op haar. Intussen kijken Sasha en Spencer er naar uit om hun relatie bekend te maken. Brax bekent dat hij verliefd is op Ricky en vertelt haar dat zij niet verantwoordelijk is voor de daden van Adam.

5773
Zac en Natalie komen al kibbelend thuis aan en dat is niet naar de zin van Leah. Zij vindt dat een van hen moet verhuizen als het koppel hun problemen niet kan oplossen. VJ ontmoet de vriendin van Jett, maar wanneer blijkt dat VJ een onaangenaam verleden met haar deelt, stelt hij Jett voor een ultimatum.

5774
Indi probeert om Dex te laten nadenken over de gevolgen moest hij April ten huwelijk vragen. John en Marilyn moeten samenwerken en dat baart Sid en Roo zorgen. April ligt dan weer wakker over de geestelijke toestand van Casey nu Tamara bij Leah is ingetrokken.

5775
Terwijl hij Tamara aan het zoeken is, daagt Casey dronken op aan het huis van Leah. Hij weet dat Tamara er niets aan kan doen dat ze hem niet meer herinnert, maar zelf kan hij haar niet vergeten. Heath is furieus wanneer hij hoort van de kus van Kyle en Tamara en hij waarschuwt hem om van haar weg te blijven. Intussen pogen Irene en Roo Marilyn op te beuren.