.
News Image

Deze week in Familie

Bart krijgt bijzonder schokkende beelden te zien van een familielid en is daar niet goed van.

5301
Jan krijgt controle van de kansspelcommissie en is bang om een fikse boete te krijgen. Niko en Linda zijn kwaad omdat Jan hun vele verwittigingen in de wind heeft geslagen. Peter stelt Véronique een opvallende ruil voor die niet door iedereen positief onthaald wordt. Marie-Rose krijgt nieuws van de neuroloog. Thomas wil meer weten over het boek van Evy. Maarten belt zijn vader op met het nieuws dat hij nog niet meteen naar huis komt.

5302
Marie-Rose is jarig en wordt door Mathias verrast met een luxe ontbijt. De gebeurtenissen op het lentefeest van Jelle blijven door het hoofd van Rita spoken. Maarten en Roos reizen naar Pakistan om er samen met een groep toeristen een berg te beklimmen. Koen blijft Zjef onder druk zetten om de 600 euro die hij heeft geleend terug te betalen.

5303
Het conflict tussen Evy en Thomas loopt hoog op. Zjef moet Koen Daelman vanavond de 600 euro terugbetalen die hij heeft geleend en ziet maar één oplossing: geld lenen bij Rudi. Die is bereid te helpen, maar op bepaalde voorwaarden. Rita stelt Marie-Rose voor om het dagboek van de bomma te gaan zoeken. Op weg naar de berg die ze zullen beklimmen, slaat bij Maarten en Roos het noodlot toe...

5304
Evy krijgt een aanlokkelijk voorstel van Andreas, maar twijfelt. Marie-Rose en Rita gaan op zoek naar het dagboek van de bomma. Rita is bang dat goed bewaarde geheimen aan het daglicht zullen komen. Hanne en Rudi gaan hun spullen ophalen en nemen afscheid. Elise heeft een onthutsende ontdekking gedaan en klopt onverwacht aan bij Peter. Jan beslist dat Guido zijn kamer moet afstaan wanneer Maarten en Roos thuiskomen.

5305
Guido is nog steeds boos omdat hij van Jan zijn kamer moet afstaan aan Maarten en Roos. Hanne start opnieuw bij VDB en wordt daar hartelijk ontvangen. Tussen Rudi en Véronique lijken de plooien gladgestreken, tot hij een sms van Jonas ontvangt. Peter en Elise brengen een fijne namiddag met elkaar door. Jan krijgt een brief van de kansspelcommissie. Bart krijgt op het werk schokkende beelden te zien...