.
News Image

Deze week in Buren

Dit zie je in de nieuwe week van Buren:

Aflevering 6720
Karl ontdekt dat Imogen lijdt aan boulimie. Chris vreest dat het door zijn toedoen is dat Hudson de interesse in het zwemmen verliest. Amber besluit om Joshua een bericht te sturen waarin ze zegt wat ze voor hem voelt.

Aflevering 6721
Hudson wordt door de politie meegenomen voor ondervraging. Amber doet nog een laatste poging om door te dringen tot Joshua. Lucas wordt verteerd door schuldgevoelens en neemt een drastische beslissing.

Aflevering 6722
Het is duidelijk dat de politie Lucas als een verdachte beschouwt. Sonya en Toadie moeten het nieuws verwerken van Lucas' bedrog. Callum wordt afgewezen door Josie.

Aflevering 6723
Mason gaat tot actie over om Lucas te beschermen. Terese ontdekt Imogens verschrikkelijke geheim. Susan krijgt hulp uit onverwachte hoek om het radiostation te redden.

Aflevering 6724
Mason heeft een verrassend voorstel voor Kate. Karl vreest dat Georgia de dood van Robbo maar moeilijk kan verwerken. Joshua doet een voorstel om luisteraars te binden aan de radiozender.

Aflevering 6725
De schattenzoektocht van de radio is een succes. Sonya slaagt er niet in om Toadie te beschermen. Kate beseft dat het Mason menens is met zijn kinderwens. Mason kraakt het paswoord van Robbo's laptop.