.
News Image

Deze week in Buren

Dit zie je in de nieuwe week van Buren:

Aflevering 6703
De familie Willis verschilt onderling van mening over het voorstel van Paul om Hudson te sponsoren. Kate en Kyle werken samen om geld in te zamelen voor Georgia. Mason tracht wanhopig het geld bijeen te krijgen voor Robbo.

Aflevering 6704
Amber krijgt een nieuwe kans bij Joshua. Zal hun geluk deze keer blijven duren? Imogen ontkent haar eetstoornis. Matt is ontgoocheld wanneer hij de foto ziet die Bailey voor de tentoonstelling heeft uitgekozen.

Aflevering 6705
Hoever zal Mason gaan om Amber tegen Robbo te beschermen? Toadie en Sonya zijn in de war door Robbo's intimidatietechnieken. Amber geeft Imogen de schuld dat Joshua haar afwijst. Bailey maakt zich zorgen over de gevoelens die Callum koestert voor Imogen.

Aflevering 6706
Door zijn financiële problemen ziet Lucas geen andere oplossing dan opnieuw te gaan gokken. Callums liefdesleven neemt een onverwachte wending. Mason vraagt Paul om hulp.

Aflevering 6707
Lucas probeert zijn geldprobleem op te lossen via een partijtje poker met Robbo. Brad en Tereses poging om hun huwelijk nieuw leven in te blazen, zorgt voor wrijvingen rondom hen. Kate loopt gespannen rond nu de fototentoonstelling dichterbij komt.

Aflevering 6708
Kate is ontgoocheld wanneer Kyle haar hulp niet langer nodig blijkt te hebben voor de tentoonstelling. Lauren maakt zich ongerust over het portret van Brad dat verdwenen is. Paul ruikt succes en biedt Georgia een podium aan in Charlie's.